Det er godt å kunne variere laksemiddagene. Ofte lager vi stekt laks med spaghetti, brokkoli og carbonara saus, men vi ønsket en ny variant og da endte vi med laksepakker. Steketid og noen tips fant jeg på tine.no.
Laks i folie
Legg smør, laksebiter og valgfrie grønnsaker (sopp, løk, paprika, brokkoli, blomkål, gulrøtter....) i et "beger" av aluminiumsfolie. Krydre med salt og pepper eller annet ønsket krydder, før pakkene lukkes på toppen og settes på et stekebrett.
Stekes i ovnen på 220 grader over og undervarme/200 grader varmluft i 15-20 min. Hvis du har mye inni hver laksepakke må du forlenge steketiden.
Serveres med ris, potetsalat eller annet passende tilbehør. Kan spises uten tilbehør også.
Litt om meg
- Line
- Jeg er utdannet førskolelærer og spesialpedagog, og jobber daglig med barn. Ellers er mine interesser håndarbeid, veving, søm, bakst og litt jakt. Det hender stadig at jeg vil prøve meg på nye ting, og da gjør jeg det. Jeg er med og driver en barneklubb i den lokale Husflidsforeningen og der får jeg stadig høre om og prøve meg på nye teknikker. Jeg er gift og sammen har jeg og mannen min eldstejenta og yngstejenta. Mannen min er svært interessert i jakt, og noe av dette har smittet over på meg. Derfor har vi også hund.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar