Noen ganger er det kjekt å ha en god oppskrift som ikke inneholder gluten og melk. Denne browniesen har slått an hos yngstejenta, og hun synes denne er bedre enn den andre vi har pleid å lage. Oppskriften er hentet fra glutenfrihet.no.
BROWNIES (glutenfri og melkefri)
300 g melange uten melk
700 g sukker
100 g bakekakao
200 g glutenfri kakemiks
1 1/2 ss vaniljesukker
2 ts bakepulver
1/4 ts salt
6 egg (medium str.)
Smelt melange og ha i sukkeret. Sukkeret skal egentlig smeltes sammen med melangen på lav varme, men det tar så lang tid at jeg gir opp. Derfor går jeg videre til å blande inn de tørre ingrediensene. Tilsett til slutt eggene og rør deigen/røren glatt. Helles over i en bakepapirkledd langpanne og stekes på 165 grader på varmluft i 30 min.
Litt om meg
- Line
- Jeg er utdannet førskolelærer og spesialpedagog, og jobber daglig med barn. Ellers er mine interesser håndarbeid, veving, søm, bakst og litt jakt. Det hender stadig at jeg vil prøve meg på nye ting, og da gjør jeg det. Jeg er med og driver en barneklubb i den lokale Husflidsforeningen og der får jeg stadig høre om og prøve meg på nye teknikker. Jeg er gift og sammen har jeg og mannen min eldstejenta og yngstejenta. Mannen min er svært interessert i jakt, og noe av dette har smittet over på meg. Derfor har vi også hund.
tirsdag 16. juli 2019
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar