Av og til er det godt med kjøttpudding. En liten vri på kjøttdeigen og ikke samme form som kjøttkaker. Vi blander ofte kjøttdeig av hjortedyr (rådyr/hjort/elg/reinsdyr) med farse av svin.
Kjøttpudding
400 g kjøttdeig (eget ønske)
2 dl melk
2 ss potetmel
1 ts salt
1/4 ts pepper
1/4 ts malt muskat
1/4 ts malt ingefær
Bland alt og ha de over i en brødform eller ildfastform. Sett formen i ei langpanne og fyll på vann til det dekker ca 1/3 oppover i langpanna.
Stekes ved 180 grader i ca 1 time
Litt om meg
- Line
- Jeg er utdannet førskolelærer og spesialpedagog, og jobber daglig med barn. Ellers er mine interesser håndarbeid, veving, søm, bakst og litt jakt. Det hender stadig at jeg vil prøve meg på nye ting, og da gjør jeg det. Jeg er med og driver en barneklubb i den lokale Husflidsforeningen og der får jeg stadig høre om og prøve meg på nye teknikker. Jeg er gift og sammen har jeg og mannen min eldstejenta og yngstejenta. Mannen min er svært interessert i jakt, og noe av dette har smittet over på meg. Derfor har vi også hund.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar