Løk
Gulrøtter
Kyllingfilet
3 ts karripasta (thai)
4 dl. hermetiske tomater
1 stk eple i biter
1 l hønsebuljong
2 dl kokosmelk
2 dl ferdigkokt ris
Salt
Pepper
Sitronsaft
Fersk koriander
Stek løken og kyllingfileten i litt smør. Bland løk, gulrøtter, kylling, karripasta, tomater, eple og hønsebuljong og la det koke i 30 min. Tilsette kokosmelk og ferdigkokt ris og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Strø koriander på toppen før du serverer.
Litt om meg
- Line
- Jeg er utdannet førskolelærer og spesialpedagog, og jobber daglig med barn. Ellers er mine interesser håndarbeid, veving, søm, bakst og litt jakt. Det hender stadig at jeg vil prøve meg på nye ting, og da gjør jeg det. Jeg er med og driver en barneklubb i den lokale Husflidsforeningen og der får jeg stadig høre om og prøve meg på nye teknikker. Jeg er gift og sammen har jeg og mannen min eldstejenta og yngstejenta. Mannen min er svært interessert i jakt, og noe av dette har smittet over på meg. Derfor har vi også hund.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar