Jeg har laget surkål for første gang i år. Har bare fått
positive tilbakemeldinger og jeg likte den selv. Så dette har jeg tenkt å gjøre flere ganger.
OPPSKRIFT
1 hodekål
Fett
Ca 1/2 pk karve
Ca 4 korker eddik
Ca 4 ss sukker
Salt
Hell ca 3 cm vann i kjellen og legg oppi fettet. Jeg kjøpte ribbefett og brukte ca 3/4 av "pølsa". Finskjær hodekålen og legg den i kjelen. Hell over ønsket mengde karve. Kokes til kålen har fått en mørkere farge. Tilsett eddik, sukker og salt (smak deg frem til ønsket mengde)
LYKKE TIL!
Litt om meg
- Line
- Jeg er utdannet førskolelærer og spesialpedagog, og jobber daglig med barn. Ellers er mine interesser håndarbeid, veving, søm, bakst og litt jakt. Det hender stadig at jeg vil prøve meg på nye ting, og da gjør jeg det. Jeg er med og driver en barneklubb i den lokale Husflidsforeningen og der får jeg stadig høre om og prøve meg på nye teknikker. Jeg er gift og sammen har jeg og mannen min eldstejenta og yngstejenta. Mannen min er svært interessert i jakt, og noe av dette har smittet over på meg. Derfor har vi også hund.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar