Lyse Muffins, ca 30 stk:
400 g smør, smeltes
400 g sukker
400 g hvetemel
4 ts bakepulver
8 egg, piskes lett
4 ts vaniljesukker
Smelt smøret. Pisk eggene lett. Ha i sukkeret og pisk videre. Jeg bruker miksmaster/kjøkkenmaskin men pisket ikke til det var blitt helt eggedosis. Bland i smør, bakepulver og til siste hvetemelet. Tilsett vaniljesukker. Stekes midt i ovnen ved 180 grader i ca 17 min.
Smørkrem
120 g smør, romtemperert
120 g vegetabilsk margarin
2 ts vaniljesukker
500 g melis
3-4 ss melk
Kjør smør og margarin i mikser på høy hastighet. Tilsett
vaniljesukker. Tilsett litt melis om gangen og skrap ned fra sidene underveis.
Tilsett melk til ønsket konsistens. Rør inn ønsket konditorfarge til slutt.
Edderkoppspinn
Smelt kokesjokolade på svak varme i mikro eller
smelt i vannbad på komfyren. Fyll sjokoladen i en sprøytepose og sprøyt
edderkoppspinn på et stykke plastfolie (da er det lett å løsne edderkoppspinnene når de har stivnet). La det stå og stivne.
Løsnes forsiktig ved pynting eller oppbevar dem i en boks i kjøleskapet til du skal dem
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar